Plan de training op maat die bij jou past

Waarom personal training?

Jij staat centraal, daarom zoeken wij samen naar een manier die werkt voor jou.

Tijdens de training is het moment waarop jij gefocust bent op jezelf en jouw wensen. Samen maken we je gewenste idealen concreet, vormen er doelen van, en zetten stappen in de goede richting. We willen de motivatie hoog houden, daarom richten we ons op het hele proces in plaats van alleen op het einddoel.

Omdat we willen dat er op een verantwoordelijke manier gesport wordt, is er veel aandacht voor de uitvoering van bewegingen. Tijdens het trainen wordt er zo nodig rekening gehouden met lichamelijke klachten.

Variatie tijdens de trainingen is een must, wij helpen jou het proces te versnellen door veel verschillende oefeningen uit diverse sporten in de trainingen te verwerken. Zo maak je veel meer spieren in het lichaam actief dan wanneer je een eenzijdig schema aanhoudt. We zullen regelmatig aan de hand van sporttesten en metingen nagaan of er daadwerkelijk vooruitgang is bij het behalen van je doel.

Om jouw voortgang nauwlettend te volgen, maken we regelmatig gebruik van sporttesten en metingen. Op deze manier kunnen we objectief vaststellen of je daadwerkelijk vooruitgang boekt en samen werken we continu aan het optimaliseren van jouw trainingservaring. Bij ons gaat het niet alleen om het behalen van doelen, maar vooral om het creëren van een duurzame en gezonde levensstijl waar jij je goed bij voelt.

Probeer ons
14 dagen
GRATIS

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. 

Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. 

Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.

Training op maat

Tarieven personal training

één-op-één training en consultatie, Gezondheids- en Fitnessbeoordelingen, Op maat gemaakt trainingsprogramma, Planning van een aangepast voedingsplan en recepten. Wekelijkse Voortgangsbeoordelingen.