Samen sporten is leuker!

Waarom een small group workout?

In onze small group trainingen, waarbij de verhouding 1-op-4 is, hanteren we dezelfde effectieve trainingsmethoden als tijdens onze personal trainingssessies. Het unieke van deze setting is dat, ondanks dat er iets minder persoonlijke aandacht is dan bij individuele trainingen, de voordelen van groepsdynamiek en motivatie volledig tot hun recht komen. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan sporten in groepsverband, waar gezelligheid en het delen van inspanningen een extra stimulans bieden.

In onze small group trainingen creëren we een ondersteunende omgeving waarin iedere deelnemer de vrijheid heeft om op zijn of haar eigen niveau te sporten. Of je nu een beginner bent die net begint met trainen of een gevorderde sporter die zijn grenzen wil verleggen, onze diverse oefeningen en aanpasbare intensiteit stellen elke deelnemer in staat om op maat gemaakte resultaten te behalen.

Bovendien bevordert de kleine groepsgrootte een gevoel van gemeenschap en stimuleert het samenwerking tussen deelnemers. Onze professionele trainer staat paraat om te zorgen voor een gestructureerde en gevarieerde training, waarbij individuele doelen en groepsinteractie hand in hand gaan. Kies voor de perfecte balans tussen persoonlijke uitdaging en een gezellige, motiverende sfeer in onze small group trainingen.

Probeer ons
14 dagen
GRATIS

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. 

Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. 

Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.

Bekijk het overzicht